Hvorfor lige den alternative verden?

Oplevelser der udvikler.

Måske søger du også svar i den alternative verden og har både haft gode og mindre gode oplevelser, hvilket jeg tror de fleste af har. Derfor vil jeg gerne dele mine oplevelser med dig.

Jeg har altid søgt den alternative og spirituelle verden, både af nysgerrighed, men også i en form af selvudvikling. Mine oplevelser har været med til at hjælpe mig, når der har være udfordringer i livet.

Naturen har også haft stor tiltrækning. Som ung elskede jeg at komme ud i naturen på hesteryg og senere har jeg altid søgt naturen når der var udfordringer i livet.

I dag kan jeg se at jeg allerede der, havde kontakt til energierne, som hjalp mig på vej.

Da jeg var yngre.

I de unge år synes jeg spåkoner var vældig interessante. Tænk at kunne forudse hvad der ville ske i fremtiden. Måske jeg var lidt naiv, men interessante ting skal prøves.

Midt i tyverne mødte jeg en clairvoyant med speciale i håndlæsning, der i den grad brændte sig ind på min nethinde. Hun var fascinerende og havde en pragtfuld personlighed.

Jeg var betaget og nogle af de ting jeg fik at vide i denne skønne dames selskab, blev til virkelighed senere i livet.

Senere i livet

Senere begyndte jeg at dyrke yoga og meditere. Det var en ny verden, hvor jeg i yogaen skulle lære at gøre noget godt for kroppen. I meditationen var jeg særligt udfordret med tankemylder.

I yogaen fik jeg udover en langt mere smidig krop også en langt bedre forbindelse med min krop og opdagede muskler jeg ikke anede jeg havde 😀

Måske tænker du hvad har yoga lige med alternativ behandling at gøre?

For mig handler den alternative verden om at lære sig selv bedre at kende. Med i yogaen lærer du dine styrker og svagheder i kroppen at kende. Du lærer også at mærke efter og blive bevidst om dine krop.

Meditationen krævede også en tilvænning, det at lære at skabe ro i hovedet. Tankerne fløj som oftest rundt og jeg brugte tid på at lære at koble fra. Men da jeg først fik knækket koden, åbnede der sig en helt ny verden for mig. Jeg fandt roen og min indre styrke.

Denne styrke har jeg brugt mange gange siden. Da jeg havde større udfordringer i mit arbejdsliv, brugte jeg netop meditationen for at finde roen og finde de skjulte kræfter til komme videre.

Men ikke alt kan klares på egen hånd. Med større udfordringer i lang tid, så slides både krop og især sindet. Her søgte jeg hjælp hos en hypnoterapeut og et hypnoseværksted til at finde ind til hvorfor og hvad jeg skulle gøre.

Her i de senere år.

Det har især været tanken om selv at kunne give healing / terapi til andre, der er kommet oftere og oftere.

Men da jeg troede at psykoterapeut var vejen fik jeg kolde fødder, idet jeg ikke havde gode følelser ved at skulle tolke budskaberne. Tænk hvis jeg tolkede forkert.

Det er derfor at jeg først følte mig hjemme, da jeg stiftede bekendtskab med bevidstologi og energiernes verden.

Læs mere om bevidstologi og energierne i bloggen ved at vælge udefra en kategori eller se hvilke behandler jeg tilbyder hvis du ønsker et individuelt forløb eller deltage i et arrangement

Ha en dejlig dag 💚

EBT og livsvejledning

Skriv en kommentar

Hjemmesiden bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse. Ved at klikke “Accept” accepterer du brug af alle vores cookies som beskrevet i vores retningslinjer for cookies. View more
Cookies settings
Accept
Decline
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://naturligeenergier.dk.

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam. En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år. Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted. Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvem vi deler dine data med

Hvis du anmoder om en nulstilling af adgangskoden, medtages din IP-adresse i e-mailen med nustillingen.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø. For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.
Save settings
Cookies settings