Skab et stærkt fundament, så du tør stole på dig selv

Der har været stilhed fra mig i længere tid.

Stilhed til at mærke efter og stilhed til at udvikle et nyt koncept. I min virksomhed er det min spiritualitet som viser mig vejen. Nogle gange står budskaberne nærmest i kø, andre gange kan udvikling tage tid.
Læs om dine naturlige energier, de kommende energiaftner, MIN historie og til slut i nyhedsbrevet får du en teaser på mit nye koncept.

Dine naturlige energier

Min virksomhed hedder ”Naturlige energier” og det er helt bevidst. 

Du har dem, jeg har dem, alle har naturlige energier i og omkring sig. Du er måske allerede bevidst om dine naturlige energier ellers kan du lære at blive bevidst om dine indre energier og de energier du påfører andre eller selv modtager. Et par eksempler på de naturlige energier er:

 • Din intuition og din sjæl
 • De åndelige guider du har omkring dig
 • Positiv eller negativ energi du modtager fra andre
 • Den energi der stråler ud fra dig og som du påfører andre eller tiltrækker andre med

  At blive bevidst om energiernes tilstedeværelse og at turde gøre brug af dem er en af de største gaver du kan gi’ dig selv – for med bevidsthed kan du handle, skabe forandring og mærke din indre styrke blomstre i dig. Bliv bevidst om:
 • Hvad tiltrækker du i dit liv?
 • Har du mest positive eller negative tanker i hverdagen?
 • Lytter du til din intuition?
 • Er du glad helt inderst inde?

  Når du bliver bevidst om hvad der er vigtigt for dig, flytter energierne sig tilsvarende, så de kan understøtte dig.

Arrangementer i efterår 2023

Kære skønne mennesker

Der kommer stærke budskaber fra den åndelige verden i denne nye tid ❤️🌟🌍🌈
Jeg har fået en opgave – nemlig at guide dig til at få bevidsthed om din sjæl og din åndelige guider du har omkring dig.

Der blev sagt, at i denne nye tid er det vigtigste budskab at lære at forstå, kommunikere og lytte til din sjæl 🫶

Kom med og lær dig selv at kende inderst inde på en ny måde ved at deltage i en eller flere af mine Energiaftner, som afholdes:

Onsdag den 20. september kl. 18.30 – 21.30 (få pladser tilbage)
Onsdag den 18. oktober kl. 18.30 – 21.30
Onsdag den 22. november kl. 18.30 – 21.30

Denne aften foregår hos Naturlige energier Færgevej 63A, 6430 Nordborg.  

Har du lyst til at deltage, tilmeld dig på 2844 7892. Der er begrænsede antal pladser og først til mølle.  
Pris 250 kr. inkl. kaffe/the og kage/frugt.
Betaling via MobilePay til 655529, ved tilmelding for at sikre din plads 🤗

Vi skal alle lære at stå stærkt i vores indre værdier for, at kunne fungere i denne ydre styret verden som vi lever i 🙏

Jeg glæder mig til at møde dine energier ❤Annette

🌿Vil du holde en Energiaften hjemme hos dig?🌿
Har du lyst og kan samle 5 skønne mennesker, så kommer jeg gerne hjem til dig.Du har rolige omgivelser og har lyst til at være vært med kaffe/the og kage/frugt, når vi runder denne skønne aften af. Som vært er din deltagelse gratis.

Min pris er 1250 kr. + kørselstillæg.Hvis du kan samle 5 deltager, betaler de hver 250 kr. + kørselstillæg 
Kørselstillæg beregnes ud fra hvor du bor.  

Annette Krog
Annette

Min historie

Jeg har altid arbejdet rigtig meget og har været selvstændig ad flere omgange.

Min helt store styrke er min evne til at bruge min intuition og min indre kerne (som jeg kalder mine naturlige energier). Hvis jeg tillader at mærke efter, så får jeg vist vejen og får praj om at tage aktion. Jeg er rigtig god til at se helheden i mødet med andre og løfte energien og derved skabe positivitet fremfor negativitet og så tilgår jeg mødet ud fra kærlighed frem for frygt.

I 2006 startede jeg en virksomhed op fra bunden sammen med en partner. Virksomheden blev hurtig en succesfuld virksomhed hvor vores forskelligheder var en styrke, for vi kunne supplere hinandens svage sider.

Men med tiden tilsidesatte jeg min indre styrke i alt for mange situationer. Min gode og positive energi blev i alt for lange perioder nærmest ikke eksisterende og jeg mærkede i flere år symptomer på stress og især lavt SELVVÆRD.

I flere år så jeg et billede, med en kant ned til en stor afgrund. Jeg kunne visuelt hele tiden skubbe denne kant foran mig og på den måde kunne jeg fortsætte og fungere. 
I 2013 begynde jeg at arbejde med mig selv på et dybere plan. Jeg begyndte at meditere, gå til yoga og tog forskellige kurser med personlig udvikling. I 2015 stiftede jeg bekendtskab med bevidstologi, som blev min store GAME CHANGER.

Her fortalte min sjæl mig, at jeg skulle guide og vejlede mennesker med at blive bevidste om deres sjæl og leve efter deres indre styrke – et åndeligt lederskab på alle plan. Men jeg havde jo min virksomhed og turde ikke bare følge min sjæls ønsker.

Som tiden gik måtte jeg erkende, at min indre styrke slog revner, min sjæl var ikke tilfreds med mig. Men det skulle alligevel gå en rum tid, inden jeg fik taget den altafgørende beslutning om at stoppe i virksomheden.

Fordi jeg altid har været meget resultatorienteret, så turde jeg stadig ikke følge budskaberne fra min sjæl, men valgte i stedet at starte på uddannelsen til serviceøkonom og fik efterfølgende job med turismeudvikling. 

Jeg havde i den grad brug for dette nye job. Jeg følte mig dygtig, engageret og følte jeg gjorde en forskel for de virksomheder som jeg samarbejdede med. Men uventet mærkede jeg også, at jeg stadig ikke var helt glad inderst inde.

Efter halvandet år i virksomheden begyndte jeg at få flashback med dårlige oplevelser. Det var igen min sjæl som bankede på for at vise mig at jeg stadig var på den forkerte hylde.
1,5 år er gået siden jeg tage tilløb til at starte Naturlige energier, hvor jeg har åndeligt lederskab som grundelementet i min virksomhed. Det at følge min sjæl inderste ønske er den bedste beslutning jeg har taget i mit liv.

Min mission og passion er

Jeg er her for at give dig muligheden for at få bevidsthed om din indre styrke, gennem alt hvad jeg har lært, vise dig vejen til at lære at bruge – din energi – din intuition – din mavefornemmelse – føling og bruge det i alt hvad du gør. 

At du tør stå ved dig selv og følge dine drømme, ønsker og mål i dit liv, fremfor blot at gøre det du plejer og derved miste gnisten og glæden i hverdagslivet.  

At du bliver bevidst om lederskab på alle plan for dig, så du kan udleve dit potentiale. 
Jeg har et stort ønske om at få skabt bevidsthed til så mange som muligt, om hvor vigtig vores indre styrke er for, at vi kan fungere i denne ydre styret verden, som vi alle har i denne tid vi lever i. 

Jeg håber inderligt at andre ikke skal så langt ud til kanten som jeg var, for at se deres sandhed.

Annette Krog, Naturlige energier.  
Fyld dit liv med glæde, taknemlighed og gavmildhed.

❤️❤️❤️

Lev et bevidstfuldt liv
-mentorforløb og uddannelse i åndeligt lederskab

Jeg hjælper 5 personer i 8 måneder med at lære dem at bygge et fundament, som er stærke nok til, at de tør stole på dem selv og deres værdier i en ydrestyret verden.

De lærer at få en indre styrke ved, at få et åndeligt lederskab på alle plan i deres liv.  

De får værktøjer som de kan bruge i (resten) af deres liv, til at mærke glæden inderst inde og skabe et lykkeligt liv.

Har du lyst til at være en af de 5? 👇 Send mig en besked
Kærligst Annette Fyld dit liv med glæde, taknemlighed og gavmildhed ❤️

Har du spørgsmål eller ris/ros til mit nyhedsbrev, er du velkommen til at skrive til mig på mail@naturligeenergier.dk.

Skriv en kommentar

Hjemmesiden bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse. Ved at klikke “Accept” accepterer du brug af alle vores cookies som beskrevet i vores retningslinjer for cookies. View more
Cookies settings
Accept
Decline
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://naturligeenergier.dk.

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam. En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år. Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted. Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvem vi deler dine data med

Hvis du anmoder om en nulstilling af adgangskoden, medtages din IP-adresse i e-mailen med nustillingen.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø. For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.
Save settings
Cookies settings